Categorii

Suporturi bijuterii

13 produse.

Suport bijuterii (suporturi bijuterii, suporti bijuterii): daca dorim sa prezentam marfa intr-un mod cat mai...

Mai mult

Subcategorii

 • BROSE PANDANTIVE

  Cutiile pentru prezentarea broselor si a pandantivelor este una din modalitatile cele mai practice de expunere si asigurare a lor, cand acestea se regasesc in cantitati mai mari. Avantajul unei cutii este ca se poate asigura usor continutul prin acoperirea capacului si se poate verifica dintr-o privire. Transportul broselor si a pandantivelor este, iarasi, usor, el putandu-se efectua direct in cutia de prezentare.

 • Cutii INELE

  Cutiile pentru prezentarea inelelor este una din modalitatile cele mai practice de expunere si asigurare a inelelor cand acestea se regasesc in cantitati mai mari. Avantajul unei cutii este ca se poate asigura usor continutul prin acoperirea capacului si se poate verifica continutul dintr-o privire. Transportul inelelor este, iarasi, usor, el putandu-se efectua direct in cutia de prezentare.

 • Suporturi BRATARI

  Suporturi (display-uri) pentru prezentare bratari. Acoperite cu velur sau catifea, piele sau imitatie de piele, din lemn sau plastic, sunt cel mai bun mod de prezentare a bratarilor atunci cand dorim sa expunem o gama variata de bratari.

 • Suporturi CERCEI

  Cerceii sunt bijuterii a caror prezentare e mult mai comerciala atunci cand sunt expusi atarnati. Suportii sau suporturile pentru cercei se regasesc intr-o multitudine de variante de prezentare, care mai de care mai haioase sau mai serioase. Insa ceea ce conteaza e ca suportul sa nu preia el atentia care ar trebui sa se dea cerceilor, ci sa o focalizeze spre ei.

 • Suporturi COLIERE

  Display-urile (suporturile) pentru coliere sunt prezente intr-o gama variata, dar cele mai cunoscute sunt sub forma de bust (piedestal) care imita forma umana, asta pentru a aarata cum se aseaza pe gat. Insa nu lipseste nici mapa din catifea pentru transportul lor fara grija ca s-ar putea zgaraia.


Coș  

Niciun produs

0,00 LEI Transport
0,00 LEI Total

Mergi la casă

Aveţi întrebări?

Elena: offline

OFF

Comandaţi aici:

0743-940046

0332-886282

office@gemsale.ro

Newsletter