Cuart

Cuart

Piatra cuart - semipretioasa naturala, cea mai des intalnita si cea mai folosita gema. Cuartul include o gama vasta de pietre semipretioase accesibile: cristal de stanca, cuart fumuriu, cuart roz, cuart turmalinat, cuart rutilat, cuart cu hematit, ametist, citrin (cuart galben), cuart zlbastru, prasiolit, aventurin, cuart dumortierit (piatra foarte rara, culoare albastru-violet superba), cuart alb-laptos, ochi de soim si ochi de tigru (cu dungi maro galbui datorate petelor de oxid de fier), cuartul ochi de pisica (centrul este strabatut de o dunga pronuntata care ii da efectul ochiului de pisica, datorata incluziunilor de azbest).

Piatra cuart a fost folosita din cele mai vechi timpuri, in Israel s-au gasit in pesteri margele din cuart de acum 5 - 6000 de ani. Gama de culori a cuartului este larga. Cuartul poate fi de la transparent la opac, pprezinta des efecte ca: chatoianta, ochi de pisica, stelute, incluziuni de mica si hematit.

Informatii zodii: fiecare varietate de cuart este asociata unei zodii si unei chakra separate, de obicei se descarca in apa si se reincarca scurt timp la soare.

...

Cuart

Subcategories

Sunt 11 produse.

Se afișează 1-11 din 11 produs(e)