OK

Site-ul nostru foloseste cookies, daca esti de acord, apasa OK!

Suporturi bijuterii

Suporturi bijuterii

Suport bijuterii (suporturi bijuterii, suporti bijuterii): daca dorim sa prezentam marfa intr-un mod cat mai comercial cu putinta, chiar daca e vorba de un magazin de bijuterii, de un lucrator handmade care participa la vreun targ sau pur si simplu sa ne fotografiem bijuteriile pentru site-ul cu bijuterii, atunci avem nevoie...

Suporturi bijuterii

Suport bijuterii (suporturi bijuterii, suporti bijuterii): daca dorim sa prezentam marfa intr-un mod cat mai comercial cu putinta, chiar daca e vorba de un magazin de bijuterii, de un lucrator handmade care participa la vreun targ sau pur si simplu sa ne fotografiem bijuteriile pentru site-ul cu bijuterii, atunci avem nevoie de solutii cat mai profesionale cu putinta: display-urile pentru prezentarea bijuteriilor. Din categoria suporturilor bijuterii fac parte tot felul de suporturi pentru bijuterii, casetele (sau cutiile) pentru bijuterii si vitrinele speciale pentru bijuterii.

Mai multe

Suporturi bijuterii Contine 5 produse.

Subcategorii

  • Suporturi BRATARI

    Suporturi bratari - (display-uri) pentru prezentare bratari. Acoperite cu velur sau catifea, piele sau imitatie de piele, din lemn sau plastic, sunt cel mai bun mod de prezentare a bratarilor atunci cand dorim sa expunem o gama variata de bratari.

  • Suporturi CERCEI

    Suporturi cercei - Cerceii sunt bijuterii a caror prezentare e mult mai comerciala atunci cand sunt expusi atarnati. Suportii sau suporturile pentru cercei se regasesc intr-o multitudine de variante de prezentare, care mai de care mai haioase sau mai serioase. Insa ceea ce conteaza e ca suportul sa nu preia el atentia care ar trebui sa se dea cerceilor, ci sa o focalizeze spre ei.

  • Suporturi COLIERE

    Suporturi coliere ( dispay-uri coliere ) sunt prezente intr-o gama variata, dar cele mai cunoscute sunt sub forma de bust (piedestal) care imita forma umana, asta pentru a arata cum se aseaza pe gat. Insa nu lipseste nici mapa din catifea pentru transportul lor fara grija ca s-ar putea zgaraia.

Se afiseaza 1-5 din 5 articole
Se afiseaza 1-5 din 5 articole