OK

Site-ul nostru foloseste cookies, daca esti de acord, apasa OK!

Sarma

Sarma bijuterii: sarma modelaj, sarma argintata, sarma memorie, sarma de cupru, sarma siliconata. Sarma bijuterii intr-o gama larga de culori si impachetari. Tot ce trebuie pentru confectionarea de bijuterii handmade cu ajutorul sarmei de bijuterii.

Sarma Contine 15 produse.

Subcategorii

  • Sarma memorie

    Sarma memorie pentru bratari, coliere sau inele, aurie sau argintie. Sarma cu memorie pentru confectionare rapida de bijuteri handmade (pentru insirat margele), nu necesita sistem de inchidere. Sarma memorie vine ca rola cu mai multe spire, din care se taie cantitatea dorita.

  • Sarma modelaj

    Sarma modelaj: accesorii de legat si prins in confectionarea bijuteriilor handmade pe baza de sarma: sarma argintie, sarma aurie, sarma colorata, de grosimi si lungimi variate. Cele mai folosite sarme modelaj in modelajul bijuteriilor handmade sunt sarma cupru si sarma din alama.

  • Sarma siliconata

    Sarma siliconata din otel inoxidabil impletit, pentru o rezistenta marita. Sarma siliconata este destinata pentru confectionarea de bijuterii handmade (bratari si coliere), pentru insirat margele si este disponibila argintie sau colorata.

Se afiseaza 1-15 din 15 articole
Se afiseaza 1-15 din 15 articole