Ornamente din panglici pentru cadouri
  • Ornamente din panglici pentru cadouri

Ornamente din panglici pentru cadouri

13,90 lei

Ornamente din panglici pentru cadouri - carte din colectia "Idei Creative", idei de impachetare a cadourilor, pret pe 1 carte.

Cantitate
Ultimele produse în stoc

Ornamente din panglici pentru cadouri - Idei Creative 69 - Radics Mária

Strălucirea sărbătorilor, atmosfera festivă şi oferirea de cadouri sunt mult mai bine puse în valoare dacă darurile sunt frumos împachetate sau dacă masa este ornată festiv. În comerţ se găseşte o mare varietate de panglici din mătase, organza, satin sau din alte materiale, într-o paletă foarte diversă de culori. În această carte vom prezenta câteva moduri în care se pot folosi panglicile, cum se confecţionează flori sau alte ornamente din panglici pentru sărbători sau evenimente speciale: de Crăciun, la nuntă sau botez. Evidenţierea paşilor de lucru ajută la învăţarea tehnicilor de lucru, astfel ca şi începătorii să se poată apuca cu curaj de confecţionarea ornamentelor din panglici.

Împachetarea cadourilor folosind ornamente din panglici nu aduce doar bucurie celor apropiaţi, ci ajută şi la crearea unei atmosfere festive, de aceea merită să-i acordăm timpul şi atenţia ce i se cuvin.

ISBN: 9786068189826

Număr pagini: 32

Anul publicării: 2012

Editura: Editura Casa

E80141496
2 Produse