Reduceri permanente pe site-ul gemsale.ro

1. reduceri la transport: pentru comenzi mai mari de 120 de lei, transportul este gratuit prin Poșta Română, dacă este mai mare de 300 de lei, transportul este gratuit prin Fan Courier.

2. puncte de fidelitate (sistem implementat din mai 2014)

Pentru fiecare comandă validă plasată la noi (comanda trebuie să aibe statusul EXPEDIATĂ, adică din momentul în care a plecat de la noi), sistemul înregistrează un anumit număr de puncte de fidelitate care depinde de valoarea comenzii. Spre exemplu, pentru 1 leu de cumpărături (numai produse, nu şi valoarea transportului) primiţi 1 punct de fidelitate (loialitate) care valorează 0,05 lei (cu alte cuvinte, aveţi 5% reducere din valoarea comenzilor date la noi, permanent, sub formă de puncte de fidelitate). Punctele de fidelitate pot fi transformate în cupoane de reducere pentru alte achiziții. Autentificați-vă (apăsați dreapta-sus unde scrie AUTENTIFICARE), apoi apăsați pe numele dvs tot din dreapta-sus (sau pe CONTUL MEU, din subsolul paginii), și apoi apăsați pe PUNCTELE MELE DE LOIALITATE. Acolo transformați punctele în cupon (vă dă un cod, adică). Acel cod îl treceți în comandă, în câmpul CUPOANE (atenție: dacă dați copy-paste, să nu copiați spații înainte sau după cod, din greșeală!). Cuponul de reducere trebuie folosit într-un an de zile de la crearea lui, apoi el se anulează. Cuponul de reducere poate fi folosit la comenzi mai mari de 150 lei. Dacă nu aveți comandă mai mare de 150 lei, nu puteți folosi punctele de fidelitate, însă sistemul le va adăuga, oricum, în cont, pentru momentul în care veți reuși să creați o comandă mai mare. Este indicat să dați comenzi numai de pe un singur cont, ca punctele de fidelitate să se acumuleze doar în acel cont. Dacă uitați parola sau adresa de email a contului, nu creați alt cont nou, ci contactați-ne, cel mai bine!

Exemplu de folosire puncte de fidelitate:

comanda 1 - produse în valoare de 100 lei - după expedierea comenzii veți avea 100 puncte

comanda 2 - produse în valoare de 200 lei - după expedierea comenzii veți avea 200 puncte, iar cumulate cu cele anterior: 300 puncte în total

comanda 3  - produse în valoare de minim 150 lei (obligatoriu ca să folosiţi punctele), intraţi în cont, schimbaţi cele 300 puncte de fidelitate într-un cupon (sistemul vă dă un cod) pe care îl adăugaţi la comandă în câmpul CUPOANE şi sistemul vă dă o reducere de 15 lei şi veți plati 135 lei (150 - 15 = 135 lei). După expedierea comenzii, sistemul va înregistra 135 puncte de fidelitate în total.

3. program de recomandare (sistem implementat în iulie 2014):

Poţi recomanda site-ul nostru unor prieteni, în momentul în care aveţi la noi cel puţin o comandă validă. Trebuie să le completezi numele, prenumele şi adresa de email şi să apeşi validare. În momentul în care prietenii tăi îşi creează cont la noi, va trebui să completeze în căsuţa: "Adresa de email a sponsorului" adresa de email a dumneavoastră.

După ce îşi vor crea cont, sistemul automat creează două cupoane de reducere, unul pentru el şi unul pentru dumneavoastră, în valoare de 8 lei.

Odată ce prietenii şi-au creat cont şi v-au trecut adresa de email ca sponsor, el trece imediat în categoria "Prieteni sponsorizaţi".

Dacă, după un timp, aţi vazut că prietenii dumneavoastră nu şi-au creat conturi, puteţi să le reamintiţi: mergeţi la "Prieteni în aşteptare". să îi bifaţi şi să apăsaţi "Reamintire prieteni".

Adresele de email ale prietenilor dumneavoastră nu vor fi folosite decât de gemsale.ro pentru a le trimite recomandarea dvs (invitaţia să îşi creeze cont pe site-ul nostru), ele nu vor fi înstrăinate.

Reduceri temporare pe site-ul gemsale.ro

1. Promoții: În anumite perioade de timp, de obicei în preajma Sărbatorilor (de Crăciun, de Paşte, aniversare etc), se acordă reduceri care pot fi aplicate la anumite produse sau pe valoarea totală a comenzii. Pentru a vizualiza lista de promoţii care s-au aflat deja pe www.gemsale.ro, vă invităm sa accesaţi link-ul: Promotii Concursuri GemSale.

2. Cupoane de reducere (Vouchere): Tot în anumite perioade de timp (de obicei de sărbatori), se acordă clienților înregistrați pe pagina noastră coduri de vouchere: coduri pe care le pot introduce la emiterea unei comenzi pentru a beneficia de reducere. Aceste vouchere pot fi acordate şi de pe alte site-uri sau diverşi terţi. Voucherele pot fi: valorice (cu o valoare fixă), sau procentuale (un anumit procent din valoarea coșului de cumpărături).