FIMO texturi 874411 Oriental
  • FIMO texturi 874411 Oriental

FIMO texturi 874411 Oriental

8,00 lei

FIMO texturi Oriental, decoratiuni "Oriental", din plastic transparent, marime 16.5*15 cm, cod 8744-11, pret pe 1 bucata.

Cantitate
În stoc

Texturi FIMO Oriental

Texturi FIMO (FIMO Texture Sheets) pentru pasta de modelat, cu motive ale artei orientale: "Oriental".

Modelul texturat FIMO cu foi texturate "Oriental" se poate folosi cu FIMO cu uscare la cuptor sau la aer, cu ipsos sau lut ceramic sau in industria de cofetarie.

Se poate folosi pentru realizarea de bijuterii, rame foto, felinare, suporturi de lumanare si felicitari. De asemeni, se poate folosi si pentru crearea de modele pe hartie, utilizand creioane, vopsele de ulei sau creioane colorate. Datorita transparentei materialului, este mai facila amplasarea exacta pe suprafetele bombate.

Pasta FIMO se intinde pe un blat tare si drept, cu ajutorul rolei din acril FIMO, apoi se apasa usor foaia texturata pentru a se imprima modelul, tot cu ajutorul rolei din acril. Se desprinde cu grija modelul.

Pentru ca modelul sa poata fi indepartat mai usor si fara urme, se poate pulveriza usor cu:

- un pulverizator cu apa

- pudra pentru bebelusi

- spay de silicon

- praf (pulbere) aurie 8709 BK

Pentru finisare se va adauga un strat protector de lac peste pulberea aurie. Patinarea se realizeaza cu ajutorul buretilor abrazivi. Cu ajutorul lacului lucios sau semilucios vor primi un luciu suplimentar si totodata vor fi protejate.

Formele se vor curata imediat dupa utilizare cu o carpa moale sau, mai bine, cu servetele umede pentru bebelusi. In caz de murdarie rezistenta, folositi scobitoare, apa si sapun si o perie.

Textura are dimensiunea de: lungime 16.5 cm , latime 15 cm (util cam 16.5*14 cm).

Texturi FIMO pret pe 1 bucata.

G81260701
8 Produse