• -25%
Margele asortate -5 siraguri romboidale
  • Margele asortate -5 siraguri romboidale

Margele asortate -5 siraguri romb. categ. B

39,00 lei
29,25 lei Salvează 25%

Pietre semipretioase diverse - margele semipretioase de forme romboidale, siraguri 35-40cm, calitate B,  pret pe 5 siraguri.

Cantitate
Stoc epuizat


Pietre semipretioase diverse » Margele pietre semipretioase » Margele

Pietre semipretioase diverse, insirate pe sirag. Margelele au diferite romboidale, sunt de diferite culori si din diferite pietre semipretioase. Pachetul contine 5 siraguri diferite. Siragurile de margele nu au incheietoare, deci nu se pot purta ca atare. Atentie: predomina culorile maro, gri, verde inchis, iar calitatea prelucrarii margelelor este grad B. Insa este foarte util celor care cauta alt tip de forme si culori la pietrele semipretioase si au nevoie de material ieftin.

ATENTIE: fotografia este orientativa, printre siraguri se pot regasi si pietre din fotografie, dar nu este obligatoriu!

Aceste margele din pietre semipretioase sunt recomandate pentru confectionare bijuterii (pentru cei care fac handmade pentru revanzare sau pentru ei insisi). Pentru confectionat coliere, bratari sau alte bijuterii, va rugam sa consultati pagina noastra de accesorii pentru confectionat bijuterii. Pachetul de 4 siraguri este unul foarte folositor celor care lucreaza in domeniul handmade, pretul pe sirag fiind foarte scazut.

Margelele au intre 11 - 25 mm in latime, 10 - 25 mm in lungime, gaura 1 mm; siragurile au lungime intre 35 - 40 cm.

Pret pe set de 5 siraguri de forme romboidala.

A74110654