Margele portelan 10*8mm -5buc
  • Margele portelan 10*8mm -5buc
  • Margele portelan 10*8mm -5buc

  Mărgele porțelan 10*8mm -5buc

  3,50 lei
  cu TVA

  Margele portelan handmade 10*8 mm, gaura 1 mm,  care reprezinta o floare cu 3 - 5 petale ingradite cu mici frunzulite verzi, pret pe 5 buc.

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Margele portelan handmade 10*8 mm

  Margele portelan handmade. Forma margelei este o floare cu 3 - 5 petale ingradite cu mici frunzulite verzi. Culorile sunt blande, dulci si linistitoare. Nu sunt emailate, aspectul exterior fiind unul rugos, iar la prima vedere nu par a fi din portelan, ci mai degraba din plastilina. Culoarea nu este aplicata, ci provine din materialul ceramic. Portelanul este dur, se rupe foarte greu. Gaura strapunge floarea lateral. 

  Margele portelan handmade se preteaza la multe lucrari handmade. Deoarece au fundul plat, se pot folosi si ca un cabochon, pe langa faptul ca se pot insira. Prin culorile lor calde au un efect linistitor asupra celui care le poarta sau a privitorilor. Si pe deasupra, au si un pret mic!

  Aproximativ: diametru 9 - 10 mm, inaltime 7 - 8 mm, gaura 1 - 1.5 mm, fundul pentru cabochon este oval de aproximativ 5 * 7 mm. Datorita faptului ca sunt realizate manual, pot prezenta diferente de forma, dimensiune si culoare.

  Pret pe 5 bucati diferite.

  A83110499