FIMO Air Light 250g -alb
  • FIMO Air Light 250g -alb

FIMO Air Light 250g -alb

27,50 lei

Pasta FIMO Air Light, culoare alb, special conceputa pt realizarea de obiecte usoare, pret pe 250g.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pasta FIMO Air Light alb 25 grame

Pasta FIMO Air Light este extrem de usoara, fiind special conceputa pentru realizarea de obiecte usoare, care pot fi agatate. Usor de pictat (de ex. cu vopseluri acrilice), gaurit, lipit, taiat.

Pasta Fimo Air Light utilizare

Fimo Air Light nu necesita pregatiri speciale inainte de a se folosi. Lut de modelaj fabricat pe baza de apa, se usuca la aer fara a fi nevoie de ardere. Este fabricat in proportie de 98% din materiale naturale si de aceea este un produs perfect pentru copiii cu varsta mai mare de 3 ani.

Nu se intareste in cuptor sau la microunde.

ATENTIE: Produs pentru copii cu varsta peste 3 ani, sub stricta supraveghere a adultilor.
Dupa modelare nu mai interveniti asupra produsului decat dupa ce acesta este uscat si intarit.
Nu accelerati procesul de uscare prin expunere la soare sau alte surse de caldura pentru ca riscul de spargere ulterior este mult crescut.

Proces de uscare: dureaza de la 24 de ore la cateva zile in functie de grosimea obiectului modelat. In timpul procesului obiectul trebuie rotit, intors, astfel incat sa se usuce uniform pe toata suprafata. In timpul procesului apa din material se evapora si se reduce suprafata obiectului modelat cu aproximativ 7%.NU FOLOSITI CUPTORUL CU MICROUNDE pentru a intari materialul FIMO.

Pasta FIMO Air Light 250 g pret pe 1 pachet.

G83300939
1 Obiect