FIMO Air Basic  500g - toata gama
  • FIMO Air Basic  500g - toata gama

FIMO Air Basic 500g - toata gama

14,50 lei

FIMO Air Basic online la blocuri de 500g, prezent in 3 culori, pret pe 1 bucata, alegeti culoarea din desfasurator.

Color
Cantitate
Ultimele produse in stoc

FIMO Air Basic

FIMO Air Basic este extrem de usoara, fiind special conceputa pentru realizarea de obiecte usoare, care pot fi agatate. Usor de pictat (de ex. cu vopseluri acrilice), gaurit, lipit, taiat.

Fimo Air Basic utilizare

Fimo Air Basic nu necesita pregatiri speciale inainte de a se folosi. Lut de modelaj fabricat pe baza de apa, se usuca la aer fara a fi nevoie de ardere. Este fabricat in proportie de 98% din materiale naturale si de aceea este un produs perfect pentru copiii cu varsta mai mare de 3 ani.

Nu se intareste in cuptor sau la microunde.

ATENTIE: Produs pentru copii cu varsta peste 3 ani, sub stricta supraveghere a adultilor.
Dupa modelare nu mai interveniti asupra produsului decat dupa ce acesta este uscat si intarit.
Nu accelerati procesul de uscare prin expunere la soare sau alte surse de caldura pentru ca riscul de spargere ulterior este mult crescut.

Proces de uscare: dureaza de la 24 de ore la cateva zile in functie de grosimea obiectului modelat. In timpul procesului obiectul trebuie rotit, intors, astfel incat sa se usuce uniform pe toata suprafata. In timpul procesului apa din material se evapora si se reduce suprafata obiectului modelat cu aproximativ 7%.NU FOLOSITI CUPTORUL CU MICROUNDE pentru a intari materialul FIMO.

FIMO Air Basic paleta de culori si coduri

Produsele Fimo Air Basic la 500 de grame au codul 8100 urmat de cifre care reprezinta culoarea:

- 8100-0 - alb

- 8100-43 - crem

- 8100-76 - teracota

Atentie! Monitorul ecranului nu va arata intotdeauna culoarea exacta a produsului. Depinde de setarile fiecarui monitor, precum si de lumina mediului!8100-43
2 Produse