• Nou
Margele cuart lemon brut
  • Margele cuart lemon brut

Margele cuart lemon brut 41cm~16buc

79,90 lei

Cuart lemon in stare bruta, margele fara forma, neslefuite, snur galben cu noduri intre margele, marime 15-25*15-25mm, gaura 3 mm, max 16 pietre pe sirag.

Cantitate
În stoc

Cuart lemon (lemon quartz) brut

Piatra cuart lemon in stare bruta, fara o forma specifica (se aseamana cu niste nucusoare), de culoare galben translucent (se aseamana usor cu citrinul). Margelele sunt insirate pe un snop de ata tare galbena innodata intre margele. De altfel, margelele se pot folosi cu ata pe care sunt insirate, desi trebuie achizitionate inchizatori si alte accesorii pentru confectionare bijuterii, pe care le gasiti aici: accesorii bijuterii.

Atentie: piatra difera ca nuante si translucenta intre margele. Sunt posibile intruziuni de alte materii si pete de alte culori.

Dimensiuni

Aproximativ: margele intre 15 si 25 mm, sunt asezate in ordine crescatoare incepand de la capete, in mijloc aflandu-se margelele mai mari, gaura 2 -3 mm, lungime sirag 40 - 42 cm. Lungimea atei in fiecare capat (poate fi utilizata la legarea de za sau inchizatoare): cel putin 5 cm. Pot fi intre 15 - 16 margele pe 1 sirag, depinde de marimea lor.

Pret pe 1 sirag cu piatra bruta cuart lemon brut.

A17110990
10 Produse