Sa pictam flori in acuarela
  • Sa pictam flori in acuarela

Sa pictam flori in acuarela

39,90 lei

"Sa pictam flori in acuarela" - tehnica cum sa pictam in acuarela. Pret pe o carte.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

"Sa pictam flori in acuarela" » 

Să pictăm flori în acuarelă - Urmai Ungurán László

Datorită paletei coloristice deosebit de bogate a naturii, s-a decis ca în această carte să-i fie prezentată cititorului utilizarea acuarelei în pictarea florilor. În acest scop, acesta este instruit cum să-şi dezvolte simţul estetic prin armonizarea culorilor, în ce constă jocul apei cu acuarela sau cum poate influenţa un detaliu aparent nesemnificativ valoarea lucrării.

Pas cu pas, cititorul va face cunoştinţă cu materialele şi ustensilele de care are nevoie pentru pictarea florilor, dezvăluindu-i-se o lume tainică, plină de culoare, pe care va fi cu siguranţă tentat s-o exploreze şi s-o cucerească.
În continuare, viitorul artist al culorilor este informat în ce constă planificarea picturii, ce se înţelege prin armonia contrastelor, fiind încurajat, prin exemple concrete, să încerce şi lucrări de dimensiuni mai mari.
Un capitol aparte este dedicat analizei lucrărilor, în care cititorul este instruit cum să-şi autoevalueze în mod corect realizările artistice.
La final este anexat un mic dicţionar conţinând termeni de specialitate, care-l va ajuta pe cititor în înţelegerea noţiunilor prezentate în această carte.

ISBN: 9786068189352
Număr pagini: 60
Anul publicării: 2011

"Sa pictam flori in acuarela" pret

Pretul se refera la o carte.

E80140677
2 Produse