Tehnici de realizare a portretului
  • Tehnici de realizare a portretului

Tehnici de realizare a portretului

39,90 lei

"Tehnici de realizare a portretului" - tehnica cum sa pictam in acuarela. Pret pe o carte.

Cantitate
În stoc

"Tehnici de realizare a portretului" 

Tehnici de realizare a portretului - Koroknai Zsolt

Pornind de la faptul că particularitatea cea mai importantă a realizării unui portret o constituie relaţia de reciprocitate dintre artist şi modelul său, această carte se doreşte un îndrumător pentru cei care doresc să se iniţieze în desenarea portretelor.

Pas cu pas, cititorul este informat care sunt materialele de lucru necesare realizării unui portret şi cum se întrebuinţează acestea, care este rolul schiţelor şi în ce constă asigurarea condiţiilor pentru desenarea portretului.
Sunt prezentate apoi noţiuni de anatomie artistică, având rolul de a aduce în atenţia cititorului proporţiile feţei umane, particularităţile de vârstă, ajungându-se apoi, în mod treptat, la iniţierea acestuia în tehnicile de lucru specifice portretului: cărbune, creioane pastel, ulei.
Un capitol special este rezervat realizării şi utilizării paspartuurilor, precum şi semnării lucrărilor.
Cartea se încheie cu un capitol dedicat analizei plastice a lucrărilor realizate, prin care i se dezvăluie portretistului în devenire cum să-şi autoevalueze în mod realist şi constructiv lucrarea, respectiv cu un mic dicţionar de termeni specifici artei realizării de portrete.

 

ISBN: 9786068189369
Număr pagini: 88
Anul publicării: 2011

"Tehnici de realizare a portretului" pret

Pretul se refera la o carte.

E80140678
3 Produse